Τρόποι Πληρωμής

Το Gembiocosmetics.gr παρέχει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής, οι οποίοι επιλέγονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα:

Α. Πληρωμή με Paypal

B. Πληρωμή με Αντικαταβολή 

Γ. Πληρωμή με Κατάθεση/ Έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Δ. Πληρωμή με Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα

Οι συναλλαγές μαζί μας είναι ασφαλείς γιατί χρησιμοποιούμε κρυπτογραφημένες με SSL συνδέσεις και τα ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (Piraeus Bank) και της Paypal για την χρέωση πιστωτικών καρτών και τις ηλεκτρονικές πληρωμές μας. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών εισάγονται απευθείας στα συστήματα της Τράπεζας Πειραιώς ή της Paypal και δεν είναι προσβάσιμα από το Gembiocosmetics.gr

Τα συστήματα πληρωμών της Paypal και της Τράπεζας Πειραιώς είναι από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως, με υψηλές πιστοποιήσεις και ελέγχους ασφαλείας.

Α. Πληρωμή με Paypal

http://paypal.me/GEMBIOCOS?locale.x=el_GR

.

.

B. Πληρωμή με Αντικαταβολή 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Gembiocosmetics.gr υποστηρίζει πληρωμή μέσω αντικαταβολής, όπου ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του Gembiocosmetics.gr  με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Για τις περίπτωσεις αυτές ισχύουν οι παρακάτω ειδικοί όροι αποστολής και υπαναχώρησης:

Α. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία με πλήρη αποζημίωση πριν από την παράδοση της παραγγελίας στην ταχυμεταφορική εταιρεία. Εφόσον η παραγγελία έχει παραδοθεί από το Gembiocosmetics.gr στην ταχυμεταφορική, ο πελάτης πρέπει να χρεωθεί με τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής τα οποία δεν είναι δυνατόν να αποζημιωθούν.

Β. Πριν την αποστολή της παραγγελίας το Gembiocosmetics.gr μπορεί να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του πελάτη και της παραγγελίας του μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ή να καθυστερήσει την εκτέλεση της παραγγελίας αν υπάρχει εύλογη πεποίθηση ότι η πελάτης θα υπαναχωρήσει από την παραγγελία κατα την παράδοση ή δεν θα πληρώσει τον ταχυμεταφορέα μετρητοίς όπως προβλέπεται. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα έχει το δικαίωμα να αλλάξει τρόπο πληρωμής για την παραγγελία.

Γ. Στην περίπτωση της αντικαταβολής τα παραστατικά πώλησης (απόδειξη ή τιμολόγιο) μπορούν να σταλούν με το ταχυδρομείο μετά την παραλαβή και εξόφληση της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα.

Και στους δύο παραπάνω τρόπους πληρωμής (μέσω κάρτας ή αντικαταβολής) υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία για την εταιρεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η παραγγελία μπορεί να πληρωθεί με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) στον ταχυμεταφορέα (courier) κατά την παραλαβή του δέματος, με επιπλέον χρέωση (Προσοχή! Αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.)

Πληρωμές μέσω αντικαταβολής είναι διαθέσιμες μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία σχετικά με την πληρωμή παραγγελιών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail [email protected]

Γ. Πληρωμή με Κατάθεση/ Έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν επιλεγεί στο Καλάθι / Ταμείο, η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί επίσης να γίνει με κατάθεση στο λογαριασμό μας στη Τράπεζα Πειραιώς

Για μεταφορά από τράπεζες εκτός Ελλάδος, οποιαδήποτε τραπεζικά έξοδα / προμήθειες για κατάθεση, μεταφορά ή έμβασμα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία/σχόλια κατάθεσης τον Αριθμό Παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο σας.

Στη συνέχεια παρακαλούμε να στείλετε το αποδεικτικό ή την επιβεβαίωση της κατάθεσης μέσω e-mail στο [email protected]  Η εκτέλεση των παραγγελιών γίνεται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο λογαριασμό μας.

Τράπεζα Πειραιώς (Piraeus Bank):
Δικαιούχος :ΜΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ο.Ε.
IBAN:
GR65 0172 7510 0057 5108 5666 073 - Αριθμός λογαριασμού: 5751085666073

BIC: PIRBGRAA - Swift code: PIRBGRAAXXX

Δ. Πληρωμή με Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro (οποιασδήποτε Τράπεζας).

Δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις αλλά το ποσό θα αποπληρώνεται εφάπαξ. Το ποσό της εφάπαξ αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής και τυχόν έξοδα προμηθειών για τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής (π.χ. αντικαταβολή).  Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και να συμπληρώσει στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και τα λοιπά στοιχεία της κάρτας του. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή και η διεύθυνση χρέωσής του πρέπει να είναι ίδια με την διεύθυνση χρέωσης της κάρτας.

Η χρέωση κάρτας γίνεται μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς (για κάρτες οποιασδήποτε Τράπεζας),  

Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες στο Gembiocosmetics.gr είναι ασφαλείς γιατί χρησιμοποιεί τα ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα της Τραπεζάς Πειραιώς ePOS Paycenter για την χρέωση καρτών. Το Gembiocosmetics.gr δεν λαμβάνει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία πιστωτικών καρτών, γι' αυτο σε επόμενες συναλλαγές θα σας ζητηθούν ξανά τα στοιχεία αυτά.

Aποδειξη Λιανικής και Τιμολόγιο

Στους παραπάνω τρόπους πληρωμής (εκτός Paypal) υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία για την εταιρεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Το καλάθι σας είναι άδειο